A Szakrális Nő 9 kapuja

A Szakrális Nő 9 kapuja

Talán Te is úgy érzed, hogy a külvilág egyre sűrűbb és nyomasztóbb módon nehezedik rád. Talán kiszolgáltatottnak is érzed magad. Bizonytalannak, akár kilátástalannak is érezheted a jövőt.

Ezekben az időkben különösen fontosnak érzem, hogy megtaláljuk az utunkat befelé, az igaz önvalónk felé.

Olyan egyszerűnek és könnyűnek is tűnhet önmagunk felé fordulni. Mégsem olyan nyilvánvaló, hogyan lehet megvalósítani a szívünkkel való kapcsolódást és olyan erőssé fokozni ezt a kapcsolatot, hogy már ne csak gyakorlással tarthassuk fenn, hanem természetes működésmódunkká váljon.

Azt tapasztaltam, hogy a Szakrális Női Kör egy olyan tér, ahol felébreszthetjük önmagunkban annak emlékét, hogy milyen érzés lelkünkkel és igaz önvalónkkal kapcsolódva, kiteljesedve, önazonosan élni.

A női szakralitás olyan bölcsesség forrása, amely nagyon gyengéd, szeretetteli, mégis intenzív és átható módon juttat el a szívünkhöz.

Számomra a legszebb felismerés az volt, amikor rádöbbentem, hogy a női lét isteni kegyelem. A szakrális női út pedig nem szenvedéssel, fájdalommal, küszködéssel, hanem szeretettel, felszabadultsággal, örömmel és gyönyörrel van átitatva.

Mélyen hiszem, hogy minden Nőben ott él a tudás! Te is dönthetsz úgy, hogy ezt felébreszted önmagadban.

A Szakrális Női Körben varázslatos női teremtőerőinket egy szakrális térben egyesítve, egymást bizalomban és szeretetben megtartva, minden Nő a saját személyes útját, a saját különleges egyéni módján járthatja be.

Ha érzed a hívást, hogy részese lehess egy ilyen Szakrális Női Körnek, akkor várjuk jelentkezésed.

#whiteiristransformation