MESÉLŐ GYÖNGYÖK: Öröm vagy szenvedés?

MESÉLŐ GYÖNGYÖK: Öröm vagy szenvedés?

Amikor elkészülök egy új karkötővel, szeretem fel is venni az elkészült darabot, hogy megtapasztalhassam milyen érzés viselni. Amikor ez a karkötő volt rajtam, egy kedves ismerősöm megcsodálta, hogy milyen szép lett. Én pedig azonnal elkezdtem szabadkozni, hogy ennél bonyolultabb mintákat szoktam készíteni. Rossz érzés fogott el ezután. Miért kellett magyarázkodnom?

Akkor döbbentem rá, hogy még mindig hordozom magamban a szenvedés programot. Tudat alatt egy olyan meggyőződés mozgat, hogy csak akkor van értéke valaminek, ha azért komoly áldozatokat kellett hoznom. Ha a feladat nehéz, erőt próbáló, kínkeserves és a végeredmény rendkívüli.

Pedig csodálatos érzés volt fűzni ezt a karkötőt. Mindvégig abban a kifinomult, érzékeny és gyengéd női minőségben lebeghettem, ami abból a csodálatos Nőtársamból árad, akinek a karkötő készült.

A gyöngyök még mindig arra tanítanak, hogy nem kell mindenért keményen megdolgoznom. Könnyedén is lehet teremteni. Mi értelme lenne úgy élni, ha közben nem a szeretet, öröm és béke állapotában lebegünk?

White Iris Mesélő Gyöngyök

White Iris Self & Life Transformation
#whiteiristransformation