LEHETEK AZ, AKI VAGYOK?

LEHETEK AZ, AKI VAGYOK?

Tegnap egy tárgyalásra mentünk Andrással és én kissé furcsán éreztem magam. Annyira más térben és minőségben töltöttem az elmúlt hónapokat. Egy más világban éltem. Gyöngyöt fűztem. Meditáltam. Szakrális női szertartásokat végeztem.

Vajon milyen érzés lesz újra besétálni a tárgyalóterembe? Képes leszek-e újra az az üzletasszony és HR szakértő lenni, aki korábban voltam? Képes leszek-e újra behívni azokat a maszkulin minőségeket, amelyekkel korábban végeztem a munkámat?

Hamarabb érkeztünk, ezért leültünk az ügyfelünk közelében lévő kellemes parkban. Csak élveztem a napsugarak melegét és gyönyörködtem a zöld bokrokban. Sokkal fontosabbnak érzetem, hogy ott lehessek ebben a pillanatban, minthogy újra átnézzem a projekt tervet. Elárasztott a bizonyosság érzése, hogy minden pont úgy fog alakulni, ahogyan kell. Minden tudás itt van bennem. Nincs szükségem arra, hogy újra és újra bebiztosítsam magam arról, amit amúgy is tudok.

Más volt most így újra belépni a tárgyalóterembe. Végig ott volt velem az elmúlt időszak végtelen öröme, békéje és harmóniája. Nem volt már szükségem a korábbi maszkjaimra és identitásaimra. Nem volt szükségem arra az érzésre, hogy irányítanom kell. Nem volt szükségem arra az érzésre, hogy úgy kell felállnom innen, hogy valamit el kell érnem.

Döbbenetes volt megtapasztalni, hogy ebben a sokkal megengedőbb és gyengédebb, női minőségben is mekkora erő van. Mert így is pont oda érkeztünk meg, ahova meg kellett érkeznünk.

Jó érzés most megtapasztalni, ahogy íródnak át a régi minták és hogy a régi teret is áthatja az új minőség. Jó érzés megtapasztalni, hogy még egy tárgyalóteremben is lehet az öröm és béke állapotában lenni, alkotni, teremteni. Semmilyen szerepet nem kell eljátszanom. Tényleg megengedhetem magamnak, hogy az legyek, aki vagyok.

White Iris Self & Life Transformation

#whiteiristransformation