Szentséges Nőiség

Szentséges Nőiség

Őszintén szólva sokáig nem igazán tudtam mit kezdeni női mivoltommal.

Világ életemben arra kondicionáltam magam, hogy célorientált legyek, maximális hatékonysággal végezzem a munkám és szervezzem a magánéletem, kiváló teljesítményt mutassak fel, ne csak elérjem, de túl is szárnyaljam a kitűzött célokat. Úgy gondoltam, hogy egy profi szakember csakis az objektív tényekre, a hatékonysági mutatókra és számszerűsíthető eredményekre koncentrál. Úgy gondoltam, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy érzelmeket mutassak ki, még akkor sem, ha teljesen letörve, becsapva vagy kihasználva éreztem magam. Az érzéseimet nem hogy kimutatni, de még megfogalmazni sem voltam képes. Úgy gondoltam, hogy ez ellentétes lenne azzal a sztereotípiával, amit én a sikeres, erős, független és szabad nőről elképzeltem.

Ezekkel a jellemzőkkel való igaz, hogy egész jól elboldogultam a világban. Viszont egyre jobban elveszítettem a kapcsolatom a saját nőiességemmel. Néha kifejezetten úgy éreztem, mintha egy női testbe született férfi lennék. Azt éreztem, hogy nőnek vagy nőiesnek lenni kifejezetten gyengeségnek számít, ezért talán még szándékosan is megpróbáltam elnyomni magamban a nőies tulajdonságaimat.

Nemrégiben kezdtem el felfedezni magamban egy teljesen más Női minőséget. Ez annak köszönhető, hogy az elmúlt hónapokban több Női Körhöz is csatlakoztam. A Női Körökben olyan kivételes Nőkkel volt szerencsém találkozni, akik egy teljesen új világot nyitottak meg a számomra. Megtapasztalhattam a tiszta, szeretetteli, elfogadó és megtartó Női erőt, amellyel a Női Körben egymást támogatjuk. A Női szertartások során elkezdett kibontakozni bennem egy olyan ősi Női tudás, amely minden Nőben eredendően ott lakozik, de a világgazdaságot átható versenyszellem, a munkahelyi követelmények, a megélhetési kényszer, a neveltetés, a társadalmi elvárások és az ego státusz harca elzárták az utat ez elől a tudás elől. A Női Körben elsősorban nem tanítások, hanem tapasztalások útján kerülünk közel önmagunkhoz és szentséges Női minőségünkhöz. Teljesen ledöbbentem, amikor szembesültem azzal a mérhetetlen erővel, ami a Nőiségben lakozik.

Rá kellett jönnöm, hogy a valódi Nőiségnek semmi köze a hétköznapi női sztereotípiákhoz.

A szeretetben, örömben és harmóniában élő Nő természeténél fogva összhangban van a Természettel. Eredendően a Nő ciklusa azonos ritmusban van a Holddal és éppen ezért minden Nő képes a Hold erejét kibontakoztatni önmagában. Márpedig a Hold ereje óriási. Képzeljük csak el az apály és dagály jelenségét. Egész óceánok mozdulnak meg a Hold hatására. Ez az erő minden Nőben ott lakozik. Természetünknél fogva a Holdra vagyunk hangolva és a Hold ereje lakik bennünk, amit bármikor hatalmunkban áll kibontakoztatni.

Mi Nők, óriási ajándékot kaptunk a Természettől, hisz minden hónapban átélhetjük a megtisztulás és újjászületés örömünnepét, amennyiben hajlandók vagyunk visszatérni ősi gyökereinkhez és megtapasztalni Nőiségünk szentségét.

Mi Nők vagyunk az élet és teremtés kelyhe. Nekünk, Nőknek megadatott, hogy a három legfőbb energetikai teremtőközpontunk közül az egyik fizikai síkon is valódi teremtőközpontként működik. Méhünk a szó szoros értelmében a Mennyország földi kapuja, hisz biztonságos és védett teret biztosít az új élet fogantatásának, fejlődésének és megszületésének. Ez egy olyan csoda, amit csak mi, Nők élhetünk át.

És még tovább megyek. Mivel minden emberi élet itt a Földön egy Nő méhében fogan meg, fejlődik ki és születik meg, ezért a mi Nőiségünk minősége határozza meg az egész emberiség és Földünk állapotát és minőségét. Ez óriási kiváltság és felelősség is egyben.

A saját belső intuícióm azt súgja, hogy egyetlen út vezet ide. Félelmek nélkül megnyitni önmagunkat eredeti önvalónknak és teljesen átadni magunkat a Szeretet, Öröm és Béke mindent átható, gyógyító és felszabadító minőségének.

#whiteiristransformation

White Iris Self & Life Transformation